Idag är Cherrys valpar redan sju veckor. Det är med blandade känslor man konstaterar att de första bebisarna lämnar oss redan om en vecka och inom några dagar hämtas sedan resten (utom Fifi). Lite vemod, det har varit och är en jättetrevlig kull, men också lite lättnad. Det är roligt men förståss också ganska jobbigt med sju vildar. Fast de är ju lugna när de sover smiley.

Valpköparna längtar och flera har berättat att de började nedräkningen redan då de var här på besök när valparna var i fyraveckorsåldern. Matte till Rut har frågat om klädsel och storlek, det är ju lite kallt för de små när de är ute. Vi letade upp våra hundkläder med mindre storlek och valparna ställde upp som fotomodeller (de var faktiskt ganska medgörliga).

Så här såg Rut ut i Hurttas värmande täcke. Storleken är 27. Rut är den största valpen i kullen och mäter cirka 25 cm från manken till svansroten.
Och motsvarande i blå färg……fotomodell Vitnos smiley som ska till Gävle
Stella i röd Hurtta
Molle (?) i icke märkesklädsel made in China, storlek Xsmall
Molle igen
Lille Skarakillen i sin alltför stora klädsel, ville ändå vara med på bild.
Xerxes
Xerxes igen

Och sen kommer lite blandade bilder i vanlig ordning……
Tre brottningsmatcher på en gång…..och där har vi en given vinnare…….Stella är råstark så hon segrar nästan alltid.
En bredbent Rut utför sina behov……de är rumsrena nu….hihi…. NOT smiley
Många Kramar