Ja, detta är sista helgen med valpgänget i F-kullen smiley.
Charmdropparnas lördagsnöje blev ”Let’s Dance”
Godingarna shakar och tjoar och har det hur kul som helst och jag är förundrad att jag lyckades få med alla sju på samma bild. Det är verkligen inte det lättaste när de nästan är åtta veckor. Jag är så nöjd med denna kull och glad att jag vågade para blenheimhane med rubytik. Jag hade många skäl att göra denna kombination, men det ska jag inte gå in på här. När man gillar utställning (som vi gör) så är det ju inte önskvärt med mycket vitt på rubysar men…….de är ju ruskigt söta. Och det har verkligen våra valpköpare också tyckt. Kan säga att de är ännu sötare live än på bilderna smiley.
Charmdroppens First Love
Charmdroppens Francine Austin
Charmdroppens Firsta Choice
Charmdroppens Fragrant Cloud
Charmdroppens Fragrant Dream
Charmdroppens Fragrant Charm
Charmdroppens Fragrant Delight

Alla bilderna i dagens blogg är tagna utomhus och valparna är lite blöta och smutsiga men goa och söta ändå, tycker jag.

Får jag lov? Ska vi dansa?
Lille vitnos funderar…..
Solen tittar fram en liten stund och även Charmdroppens Francine Austin kan sitta still och posera.

Ha en bra dag
Kramizar