Inte kan jag fatta att det bara är några dagar kvar till jul smiley.
Senaste veckan har gått i ett flygande jehu….alla valparna utom lilla ”Fifi” (som stannar i Kenneln) har flyttat till sina nya hem.

Varje gång vi har en kull valpar så har jag ”valpspekulantsångest”. Vill ju att mina bebisar ska få så goda hem som möjligt. När sen valpköparna har varit här och man känner att….Yes, det här kommer blir så bra, så släpper allt. Då är det en ynnest att få glädjas med de nya ägarna. När puppisarna hämtades under förra veckan tog jag några bilder på de förväntansfulla familjerna……

Först av alla blev Hudson hämtad
Han flyttade till Upplands Väsby till Irene och Kurt och kommer få det så bra med äldre hund och katter.
Glad matte Maria hämtade sin Molle. Hemma väntade tre förväntansfulla barn. Molles nya hem är i Norrköping
Lycklig Alvin med mamma Margret hämtade Pepsi som flyttar till Skara. Lilla Iris som finns i familjen sen tidigare fick en lekkamrat och det uppskattades också smiley.
Natalie från Arvika hämtade sin Rut. Hon kommer få det så bra i sitt nya hem.
Lotta med sonen Daniel hämtade sin Stella. Familjen bor i Karlstad i dagsläget och möjligheten finns att man får följa den lilla godingen live framöver. I familjen finns också en äldre hund vid namn Bruno smiley

Alla dessa fem valpar blev hämtade tisdag-fredag förra veckan. På lördagen åkte vi till Värmdö för att kunna vara med på Stockholmsutställningen på söndagen. Vi tog med oss lille Xerxes för att leverera honom till Henrik och Susanna som bor i Stockholm.

Han kommer få det så bra hos storebror Ceasar (Charmdroppens Damon) som nu är dryga året.

Och kvar i Kenneln blev alltså lilla Fifi
Hon har redan blivit bortskämd och vill absolut inte vara i någon valphage längre. Hon är nämligen stor nu (tror hon) och vill vara med de vuxna vofsingarna.

Önskar alla valpköpare Lycka Till med nyförvärven!!

Kram till er alla från oss alla på Charmdroppens