Julaftonen är förbi och den passerade lugnt, stillsamt och fridfulltsmiley. Vi har haft närmaste släktingarna på besök de senaste dagarna och väntar fler. Höjdpunkten för familjen Lundgren/Damgrens små telningar är när de får bada i farfars badkar hihi
Alvin och Ellen plaskar runt

Det är lugnt på hundfronten också. Två tikar (som inte skulle paras) har precis avslutat sina löp och det var skönt. Chase är så otroligt förtjust i Chakira när hon löper, så han gråter en hel del när han inte får komma nära, stackarn. Så gött att det är över för denna gången. Det har gått drygt fyra veckor sedan Zally parades och jag tror nog att hon är dräktig smiley. Mamma Cherry har nyss blivit av med sina puppisar utom lilla Fifi som stannar. Häromdagen kom vi på att vi behövde en bild på Cherry som var större än 2 Mb för att hon skulle vara med i en kommande bok The Worlds of Cavaliers.
Men det var inte det lättaste, alla bilder var mindre för de var beskurna. Så vi insåg att vi behövde ta bilder nu, d.v.s. efter tre stora kullar och nyligen avslutad matning av sju valpar.
Men jag är så stolt över vår härliga avelstik att hon fortfarande är så vacker efter att ha fött upp 20 puppisar. Hon verkar trivas jättebra med att ha valpar, men tappar en hel del päls när de har diat sju veckor.
Cherry 5 år och 7 månader

På juldagen kom kylan, men vi har inte någon snö, lite frost bara. Men det är så skönt att hundarna kan hålla sig rena.

Önskar er en fortsatt bra julhelg och ett riktigt Gott Nytt År!