Först vill jag säga HIPPHIPPHURRA till vår goa gutt Chase (SEUCH Liljeskogens Lotus Charmer) som blev tre år igår. Tänk att det gått så lång tid sen vi var i södra Norge och hämtade vår efterlängtade pojke. Jag hade drömt om en hanvalp från Liljeskogens ett helt år och lyckan var stor när drömmen äntligen gick i uppfyllelse. Han har motsvarat alla våra förväntningar.

Älskade Chase 3 år

Lilla Fifi växer och frodas, i tisdags blev hon 12 veckor. Jag vill stoppa tiden och ha kvar min valpknubbis, men nu övergår min lilla tjockis till en mer tanig prinsessa trots att hon äter superbra. Fast all utveckling har väl sin tjusning smiley
Fifi 12 veckor

Något som också gått fort är Zallys dräktighet. Det är bara drygt 2,5 veckor kvar nu. Tidigare när vi parat har vi tittat på tiken från dag 1 hihi, men det har varit så mycket med tidigare kull, jul och nyårshelg o.s.v. så vi har nästan glömt bort vår Zally. Det har dock varit ganska skönt och avspänt att inte hela tiden titta efter tecken. Och jag har ju från första början trott att hon varit dräktig.

Nedan några bilder på Zally kring parningstid….

Lite stylade bilder alltså, men lite skillnad nästa bild hihi

Här ligger hon iallafall på rygg och njuter för hon har fått en hel del uppmärksamhet av oss och Maria (från Dreamchics Kennel) som besökt oss idag.

Maria och söta Cayenne. Det var så kul att ses igen och prata hund och då går tiden fort kan jag lova. På lördag så ses vi igen för då är det stadspromenad i cavaliersällskapets regi och på måndag fortsätter vår uppfödarutbildning efter julledigheten.

Rolf har varit på My Dog också och ställt Bowi och Dick. Det gick väl sisådär. Vi har blivit lite bortskämda med CK:n men det blev inga denna gång. Dick vann dock juniorklassen dag 1 och blev tvåa dag 2. Snälla Siv från Stjärnkristallens Kennel skickade en bild till mig på älskade Dick.

Fina Dick vilar på burtaket.

Nu gör vi nog ett uppehåll med utställningar (tror jag). Rätta suget finns inte och vi väntar ju valpar. I allafall jag tycker det är sååååå mycket härligare med utomhusutställningarna.

Vädret har växlat en del under senaste veckorna. Jag föredrar kyla och lite snö……gör nog de flesta som har hundar. Här kommer lite utomhusbilder på vofsingarna.


Ska vi leka?

Spännande grästuvor….


Kramizar