Den tolfte januari fyllde vår Charmina 5 år och den artonde januari fyllde Chakira 4 år. Så idag drog Rolf iväg till veterinär Wissler för att kolla hjärtan. Båda var UA (utan anmärkning), så himla skönt. Jag blir nervös och faktiskt illamående, när hjärtana ska kollas, så Rolf brukar åka ensam och då tar han två hundar i taget. Det är ingen idé att ha mig med……tycker både han och jag hehe. För någon vecka sedan kollades även Chanel, 6 år och 2 månader och även hennes hjärta var UA…..Jippiee.
Chakira 4 år igår, så det var ett viktigt UA-intyg och självklart hoppas och tror vi på många framtida ”blåsljudsfria” år

Finaste Charmina 5 år

Och vår drottning på Skäret, Chanel smiley

Vi går i väntans tider!! Idag är det dräktighetsdag 56!! Det är spännande…..känns lite extra pirrigt, för det är Zallys första kull…..hoppas nu allt går bra. Tänk om hon är lika bra avelstik som mamma Cherry smiley. Då menar jag inte antalet valpar, utan mer att hela processen löper fint. D.v.s. lätt att para (väldigt medgörlig), orosfri dräktighetstid, lätt födsel, att hon blir en god mamma som tar hand om sina puppisar väl, snabb återhämtning efter födseln. Jaja, man kan ju drömma iallafall!! Det har nog varit ovanligt lätt med mamma Cherry kanske smiley. Håll tummarna att allt går bra!!

Vi har haft besök av Rut från Cherrys senaste kull. Rut är en trygg, orädd och livlig liten dam. Vår Fifi kände sig överrumplad av sin superglada och alerta kullsyster, tror jag hihi.

Rut, 3 månader

Fifi, 3 månader

Godingarna……det här är nog enda bilden jag fick på dem stående bredvid varandra (men de tittar åt varsit håll hihi). På de andra bilderna var det någon som var på den andres rygg hehe.

Men vi har en fantastisk lekfarbror här hemma, nämligen Dick smiley. Han tar sig gärna an yngre förmågor och busar glatt.

Jag har fått mail med så fina bilder på andra syskon i denna kull också, tusen tack!! Det är bilder på valp tillsammans med barn, valp tillsammans med andra hundar och valp tillsammans med katter. Jag får nog samla ihop lite bilder från valpköpare till en kommande blogg, tror jag. Tänk vilken anpassningsbar ras vi har. Cavalieren äääääär bästa rasen, tycker jag!!

Kram tills nästa gång