Nu går det riktigt bra att vara med vofsingarna på isen som är snötäckt. Jag njuter när jag ser att de blir så lyckliga av att sträcka ut….springa, springa och springa.


Skönt för oss tvåbenta också att vara ute mycket och rensa hjärnan bland annat smiley.
I natt kunde jag inte sova……det malde och malde och jag ältade…..”så dum i huvet jag är”!!
Som jag tidigare nämnt så hade jag många intressenter till nuvarande Zallykull. I arbetslivet lär man sig att man måste leverera och det sitter i ryggraden även när det gäller uppfödarhobbyn. Så det kändes jobbigt att vi inte kunde leverera valp till alla som önskade. Eftersom jag inte ville göra någon ledsen försökte jag lösa ”lyxproblemet” genom att rekommendera andra seriösa Kennlar som jag visste hade eller väntade valpar. Allt för att bara ha några få kvar som kunde komma och besöka oss när puppisarna är fyra veckor. Men vad hände? Nu förstår jag att många både dubblar och tredubblar sina valpbokningar hos olika Kennlar, för att sedan avboka, t.ex. där man inte får klart besked direkt vilken valp man får köpa.
Jag älskar de åtta veckor man får ha valparna till låns och jag tror dessa veckor är oerhört viktiga för valpens fortsatta utveckling. Men säljprocessen kan vara jobbig innan man hittar de rätta hemmen. Fast jag har ju blivit lite klokare på köpet förståss.

Här ligger rubyprinsessorna iallafall med sina pussvänliga magar smiley
Puss på dig syrran……tycker om dig!!

Kram tills nästa gång