Nu är det fredag igen och valparna är tre veckor. Detta är den absolut lättvindigaste kull vi haft (än så länge kanske man ska säga smiley). Inte en gång har de väckt oss någon natt. De sover så gott så, de äter en massa och ligger mest och jäser. De har blivit avmaskade en första gång, men har inte fått något smakprov av fast mat än. De sover alltså mycket på dagen också, så nu börjar jag tycka att de kan bli lite mer vakna och busiga istället, så det händer nått. En hel del bilder blev det på treveckorsdagen iallafall, fast man kan se att de blir lite trötta emellanåt hihi.

Va, vill du fota matte? Vi tänkte annars somna om igen…..
Nedan kommer det flera bilder på Charmdroppens Golden Gift
Sen kommer det bilder på b/t flickan Charmdroppens Glossy Girl
Och sen har vi lilla Charmdroppens Graceful Rose
Trevlig helg