Nu har jag återtagit bloggen från de små prinsessorna smiley.
Igår blev de fyra veckor och fick lite miljöombyte. Vi har ställt upp valphagen i allrummet igen, så nu får de vara där under dagarna för att vänja sig med de andra vuxna hundarna runt hagen, ljud från TV:n o.s.v. Igår klippte vi klor och vägde dem igen. Blackandtantjejen vägde mest 1415 gram, rubytjejen Golden Gift vägde 1300 gram och Graceful Rose vägde 940 gram. De är fortfarande väldigt förnöjda med tillvaron på ett stillsamt sätt, men har börjat busa lite smått. Mamma Zally är en jätteduktig mamma. Lite kort har jag förståss tagit också…..

När mjölkbaren tillfälligt är stängd så kan man ju använda mamma Zally som mjuk kudde

Och så kommer det en del detaljbilder på Charmdroppens Golden Gift

Sen kommer några bilder på Charmdroppens Glossy Girl

Och sist några bilder på Charmdroppens Graceful Rose

Ha en fortsatt Trevlig Helg