Den här veckan har vi tittat mycket på TV smiley….Skidstjärnor har visat upp sig!!
Tur att man har Cavalierrasen som alltid är så anpassningsbar, de slappar gärna också. Fast lite dåligt samvete har man ju att det inte blir så mycket av skogspromenader, det som de älskar så mycket. Vi brukar stuva in alla i bilen och åka några mil där vi kan släppa dem fritt i terrängen. Problemet är att man ofta har flera timmars jobb efteråt med kvistplockning, kamning och ibland är totaltvätt nödvändigt också. Skönt har det istället varit med ispromenaderna för då har vi inget ”efterjobb”, men nu har isen släppt så den tiden är över. De senaste dagarna har de flesta fått hålla tillgodo med trädgården och småpromenader. Charmina och Chic är dock på långtidsferie hos nära vänner och de har nog en paradisvistelse. Chanel har varit på kortare sportlovsvistelse hos annan familj (som ibland lånar henne eller Zally), men är nu hemma igen.
Lilla Fifi i trädgården.
ChakiraBelle
Chase lutar sig mot husväggen och solar
Lilla Fifi igen som hunnit bli 4,5 månad. Hon är inne i gänglighetsåldern nu. Vi har fått rapporter om att syrran Rut lyckats bra på utställningen i Kumla förra helgen.
Rut med sina rosetter…..matte Natalie var superstolt över sin lilla telning.

Men som sagt….så här har det ofta sett ut hos oss denna vecka smiley

Att ligga på soffans ryggstöd är populärt, men även husses mage är inte dumt det heller hihi.
Dick

Småprinsessorna mår bara bra smiley. Igår blev de fem veckor och imorgon får de besök. Här kommer några nytagna bilder på juvelerna…….
Först Charmdroppens Golden Gift……
Sen kommer några på Charmdroppens Glossy Girl
Och sist lilla Charmdroppens Graceful Rose

Nu är det snart dags för tjejernas tremil, så nu laddar vi för det smiley
Ha en bra dag