I måndags avslutades uppfödarutbildningen som vi (Rolf och jag) genomgått i SKK:s regi. I en studiecirkel har vi läst sju böcker och träffats varannan måndag (med sommar- och juluppehåll) i nästan 1,5 år. Det har varit jättetrevligt och framförallt mycket givande och flera olika hundraser har varit representerade genom sina uppfödare.

Särskilt kul var det nog när vi läste Anatomiboken och hade med oss olika hundar och studerade dem ingående. Lite vemodigt är det att kursen är slut, men också ganska skönt för det har ju tagit en del tid i anspråk.

Nu lyser solen och det lockar till att vara utomhus så mycket som möjligt. Även småvalparna har fått vara ute litegrann och det har varit uppskattat. Efteråt blir de vääääldigt trötta.


Vad ni håller på……måste ni undersöka mig så…..
Bus, bus, bus
Det var kul ute men nu skiter jag i det här och går in istället

Kramizar