Vilken vecka det varit sen jag bloggade sist 😊.
Torsdag förra veckan…..småvalparna besiktigades och det gick bra 😊.
Fredag……vi stuvade in åtta vuxna hundar och tre åttaveckorsvalpar i vår gamla Volvo V70, fördelat i fyra burar. Stannade till i Kungsör för att leverera lilla Enya till Carina och Mikael (Caremis Kennel).
Här en bild på lilla prinsessan Enya när hon bytt från vår bil till deras

Fredag em fick vi besök på Värmdö (där vi har vårt lilla extrakrypin) av Nina, Linus och lilla Linnea (Chadylines Kennel). De skulle hämta lilla Glimma som ska berika deras Flock.
Här en bild på henne när hon är på hemväg

Sen har dagarna bestått av små utflykter, en del mer spännande än andra 😉😜

Igår tisdag tog vi bilfärjorna Värmdö-Rindö och Rindö-Vaxholm och åkte till vår dotter Erica och sambo Marcus som bor i Sollentuna. Den vägen är cirka 1 mil kortare än om vi åker bil E4 genom Stockholm. Dessutom slipper man svår trafik. Erica och Marcus var precis hemkomna från Mexico, de var supertrötta och magsjuka.

När vi lämnade dem för hemfärd till Värmdö märkte vi att det kom ett konstigt ljud från bilen. Rolf skämtade lite om att bilen kanske inte skulle starta igen när han stängde av den på första färjan Vaxholm-Rindö.
Och mycket riktigt…….den startade inte!!! Fy vilken mardröm…..bilfärjan var full av bilar och de fick kryssa sig förbi oss som bara stod där med en död bil. En jättesnäll ”färjekille” försökte hjälpa oss med startkablar m.m. Men inget hjälpte och vi fick åka fram och tillbaka med samma färja flera gånger. Till slut blev vi knuffade av färjan med hjälp av flera personer. Erica och Marcus kom till vår hjälp så småningom. De fick bogsera oss hela vägen till Värmdö (via en färja till). Vi är så tacksamma för deras snabba hjälp så vi kom hem till dogsen som varit ensamma lite för länge. Lillvalpen Gilda var emellertid med oss på hela äventyret.

Ja, nu sitter vi alltså här i Värmdö och funderar på hur vi ska ta oss hem. Marcus hjälper oss leta ny, bättre begagnad bil. Han har ju genom sitt jobb en massa kontakter.

Kram tills nästa gång