Lugnet har lagt sig smiley. Vi är hemma i Värmland igen. Vi har en likadan fast något yngre Volvo V70 och den går bra smiley. Valpar är levererade och inga på gång i dagsläget…..skönt. Löptiden är slut för två av våra löptikar och hela flocken kan vara tillsammans igen……toppen. Lilla Fifi har besökt en barnfamilj ett par veckor och blir nog kvar där, men vi har bibehållen avelsrätt. Hon ska bara veterinärbesiktigas först. Tror att hon får det jättebra, de har en cavalier sen tidigare också, men visst……det känns lite tufft att lämna ut lite äldre valpar. Det fanns även planer för lilla Gilda som nu hunnit bli 10 veckor, men jag tror att hon blir kvar hos oss. Hon är en väldigt lättvindig valp.

Lättvindig som sagt, men när vi försökte ta stående bilder på henne i trädgården då ville hon helst bara sätta sig
Denna ståbild blev dock hyfsad även om den är mörk
Roligare att leka….
Och matte…..-Du får gärna killa mig på magen nu när jag är trött
Och här har lilla Gilda lagt av helt och somnat smiley

Kram