Jag är nog ganska dålig på att förmedla våra parningsplaner i förväg. Tror att det är lite av en försvarsmekanism för att det är så mycket som kan hända när man har med levande varelser att göra smiley. Sen är jag extremt rädd för att göra människor besvikna när vi inte kan leverera vad som önskas i valpväg. Vi har intressenter (sparar mail), men jag vill absolut inte ställa upp någon kölista och lovar inte bort någon valp förrän de är cirka 4 veckor. De senaste kullarna vi haft har flera valpspekulanter blivit ledsna då ”valparna inte räckt till”. Det har varit skönt med en liten vilopaus, inga valpar och inga väntande valpar. Men som det brukar……valpsuget kommer tillbaka ganska snabbt smiley!!

Så om jag ändå ska förmedla lite planer och/eller önskningar…………
Vår kära Charmina har gäckat oss en hel del, två gånger har hon varit hos tricolorfavoritkillen utan att det blivit ens ett litet häng. Vi hoppas så jättemycket på en liten flicka efter henne, så vid nästa löp kommer vi försöka igen.
Kära Charmina, kan vi få till ett löp snart…..
Kärleksdate plan A, tricolorkille. Men vi har en plan B också och det är vår egen Bowi

Bowi skulle säkert bli förtjust…..

Idag har Rolf varit till veterinären med Sammy, Charminas son för att kolla hjärta, ögon och patella. Allt var UA (utan anmärkning), jätteskönt!!
Så kära Sammy, nu har du blivit klar för avel. Om det inte blir någon mer kull efter Charmina så kanske du kan föra vidare hennes linje……

Och sen vill vi para vår Chakira i sommar också och då troligtsvis med en rubykille……
Goa, lugna Chakira…….

Vi längtar så efter att Chase och Dick ska bli lovliga, men vi får vänta ett tag till. Chase, vår norske gutt blir fyra år först 2016 och Dick blir två år hösten 2015.

Avslutar med en nytagen bild på lilla Gilda som var med till veterinären idag och fick sin tolvveckorsspruta.

Ha en bra dag!!