I mitt förra blogginlägg bad jag Charmina om ett löp. Vad jag inte visste då var att hon redan hade påbörjat sitt tysta löp smiley. Och med tyst, menar jag verkligen tyst…..inte bara blodlöst, utan även diskret mot andra tikar, inga rumptacklingar o.dyl. Men mina hanar reagerade och i fredags togs ett progesteronprov som visade höglöp. Rolf och Charmina åkte till favoritkillen Gusten i Enköping. Jag är sååååå tacksam att Ewa på Knattings kunde ta emot dem med så kort varsel!! Det blev kärleksdater i dagarna tre….Jippieeee smiley!!!

Så nu hoppas vi verkligen på blenheim och/eller tricolorvalpar till midsommar!!

Visst önskar jag mig en liten tricolorflicka, men framförallt vill vi ju att det blir Charminavalpar överhuvudtaget, det är faktiskt två år sedan nu.

Vackre Gusten smiley

Håll nu alla tummar tillsammans med oss!!

Kram