Förra veckan var vi på Värmdö med nästan hela flocken. Passade bra att vara där för då blev det närmare när vår blackandtanflicka Chakira skulle på sina kärleksdater smiley. Alla mötena med duktiga Tristan gick jättebra så nu hoppas vi på smått framöver. Rubysar och blackandtanvalpar är möjliga i den kombinationen. Sedan tidigare är vår blenheim Charmina parad och vi tror att hon är dräktig…….det pirrar i magen och längtan är stor efter blenheim och tricolorbebisar. Vi har uppdaterat hemsidan under Valpar/Planer med våra parningar.
Våra egna killar Bowi, Dick och Chase känner sig blåsta på konfekten när höglöpande Chakira träffar annan cavalier.
Dick
Bowi
Chase
Puss på dig mormor Cherry
Cherry
Gilda
Kanske det var sista gången som jag och de flesta av hundarna var på Värmdö (mer om detta senare).

Igår söndag var vi på cavalierträff i Mariebergsskogen. Vi hade gjort iordning en stor hage med kompostgaller där valparna fick busa och leka med varandra. De vuxna hundarna med matte/husse gick på promenad. Vi hade tur med vädret och träffen blev väldigt lyckad.
Cirka 30 cavalierer med ägare hade mött upp på träffen……superkul att så många kom.
Vi hade med oss lilla Gilda i valphagen.

Kram Kram