Om fjorton dagar är det midsommarafton…….men min nedräkning gäller Charmina som är dräktig smiley. På midsommaraftonen har det gått 63 dagar från första parningstillfället. Personligen tror jag att hon får lite tidigare. Hon är tjockare nu än vid sin första valpkull (då syntes det inte mycket alls). Det behöver iochförsig inte innebära att det blir fler valpar.
Det är svårt att visa magen på bild…..
Ganska trött är hon lilla/stora Charmina, men förvånadsvis smidig fortfarande. Ja hon hoppar och klättrar inte som hon brukar annars, tack och lov……för då hade jag nog blivit orolig.
Dessa tre bilder är alltså tagna på dräktighetsdygn 49. Den uppmärksamme kanske ser en till hund på sista bilden hihihi, Chakira har krupit under skåpet…..hoppas och tror att även hon är dräktig.

Det pirrar i magen av spänning!!! Känns lite nervösare än vanligt. Man skulle kunna tro att man blir lugnare när man blir lite mer erfaren, detta blir kull H. Men nejdå, för mig är det nog tvärtom……man vet ju att så mycket kan gå snett.

Sen är det lite extra kul denna gången. Längesen med brokig kull och första gången med en trefärgad hane, dessutom Sveriges vackraste tricolorhane enligt mitt tycke. Kan det vara någon tricolor i Charminas mage? Kan det vara någon tik till mig? Och vi är inte ensamma om att vänta…..fler följer förloppet….bland annat underbara extrafamiljen och hugade valpspekulanter. Hoppas det blir rätt färger och kön till er också smiley.

Imorgon är det Nationaldagen

Kram Kram