I lördags morse steg jag upp riktigt tidigt. Försiktigt väckte jag lilla Gilda…..hon och jag skulle på äventyr smiley. Maria på Dreamchic kom och hämtade oss och resan till Borås började. Hon hade med sig lilla Cayenne och våra vofsingar trivdes bra i samma bur och kom snabbt i vila. Det var riktigt härligt att komma iväg på utställning, lämna hemmet och valparna för en dag. Ja, det kändes som en riktig semester att bara ha en hund med sig.

Dagen blev också så ljuvlig som jag hoppats på. Vädret var toppen, människorna runt ringen var glada och det blev en hel del hundprat med andra uppfödare, mattar och hussar. Pricken över i var också att lilla Gilda 5 månader gjorde debut i utställningsringen och skötte sig så bra. Först vann hon valpklassen 4-6 månader, sen vann hon över valpen som vunnit i klassen 6-9 månader. Och det var faktiskt också en Charmdroppe, lilla Rut med matte Natalie. Sen blev Gilda BIM-valp. Och jag som varit så rädd att hon skulle tycka utställningsringen var läskig och lägga sig platt och vägra gå. Men nej, hon travade på så glatt.
Bilderna tagna av duktiga Carina Anklev

Väl hemma igen fick lilla Gilda posera med de fina rosetterna…..
Kram, Kram

P.S. Nästa inlägg blir det bilder på ett par valpar D.S.