Idag är valparna tre veckor. Alla, inklusive mamma Charmina mår bara bra. Det har blivit lite olika vikter på godingarna nu. En del förser sig lite extra när Charmina behagar att lägga sig ner. Det är framförallt blenheimvalparna som väger lite mer och en av dem…..Hyacinth går fram som en pansarvagn när hon märker att det är tuttar i närheten.
Här ser det dock välordnat ut smiley
Och en till bild då de ligger så fint……men som sagt….det kan lika väl vara kaosartat. Hyacinth som här finns till vänster i bild har inte börjat sin ”attack” ÄN. Snart kommer hon på att de andra kanske har bättre tuttar och DÅ…….
Efter maten är alla vänner smiley
Och så var det dags för bilder på Charmdroppens Harmony…….vissa tagna på en nyäten, mycket blöt och rufsig goding
Nu är det gott att vila efter all fotografering smiley
Och så kommer bilder på Charmdroppens Hyacinth
På fredag börjar valptittarbesöken, det blir kul.
Ha en bra dag