Det händer mycket på Charmdroppens just nu, men då blir jag efter med fotografering och bloggande. Förlåt valpköpare som väntar på bilder smiley.
Igår på dag 63 fick goa Chakira fyra ljuvliga underverk smiley. Det blev två rubyhanar, en rubytik och en b/t tik. Den sistnämnda hoppas jag ska stanna hos oss i Kenneln. Allt gick bara bra och mor och valpar verkar må prima. De små vägde mellan 204 och 264 gram.
Här är de små telningarna 1 dygn gamla.
Vi är så nöjda och glada över denna kullen också……….

Eftersom valprummet var upptaget av våra femveckorsvalpar så fick nya kullen födas i vårt sovrum och kommer att få vistas där några veckor. Trångt, varmt, stökigt…….men det är det värt.
Tror att Chakira är nöjd hon med.

Har dock insett att det är en del nackdelar med att ha valpar på sommaren. Man blir ju fruktansvärt låst i en tid då man helst vill vara ute och kanske resa lite. Utställningssäsongen pågår för fullt och Rolf och jag kan inte åka tillsammans. Och extra tokigt att ha två kullar med 4-5 veckors mellanrum smiley. Och hönsmamma är jag nog. Överbeskyddande, vill att nyförlösta tiken ska ha lugn och ro och tänker på infektionsrisken. Därmed blir det tyvärr lite svårt att ta emot besök också. Men annars är allt bara så fantastiskt underbart!!

Man får hitta på andra semesternöjen utan att lämna hemmet…….t.ex. häromdagen kom Ostindiefararen Götheborg för att gästa Karlstad. Då satt vi på första parkett och tittade på det mäktiga segelskeppet.
Utsikt från vår altan.
Observera att de båtar som ligger närmast före Götheborg är stora passagerarbåtar.
Vi har nog aldrig sett så många andra båtar samtidigt i vår Vänervik som vid detta tillfälle. I bakgrunden Karlstad.

Och, jag ska försöka fota vår blenheim/tricolorkull innan helgen. Ja, jag lovar smiley!

Kramizar från en trött men glad
Uppfödare