Tio underbara valpar, alla fyra färgerna, så mycket kärlek man har till de små smiley. Snart kommer de ”stora” bebisarna i H-kullen att lämna oss. Fast lilla Harmony stannar i flocken. Första tricoloren i vår Kennel……jättekul. De fem andra har hittat så fina hem och det känns väldigt bra.
I-kullen har hunnit bli 12 dygn och ögonen har öppnats på de små juvelerna. De är väldigt lugna än så länge men det dröjer väl inte så länge innan de också blir busiga som de äldre.

Jag börjar med bilder på de helfärgade…..

Ja, att fånga de små som är under två veckor på bild är inte så svårt….de ligger ganska stilla. Värre då med de livliga 6,5 veckorspuppisarna.
Det blev mest utomhusbilder denna gången också. En del av de vuxna tycker att valpar är blääää, men sen har man några som verkligen gillar att leka med dem. Dick t.ex. är en riktig lekfarbror och lilla Gilda (som hunnit bli sex månader) tycker att de är roliga. Hon lät sig brottas ner av Texas (som lillprinsen ska heta)…….Gulliga Gilda smiley.

Kramizar från oss alla på Charmdroppens