Nu har lilla Harmony blivit 9 veckor och hon är en synnerligen livlig, nyfiken och bestämd ung dam. Man kan verkligen se olikheterna i temperament mot Gilda 7 månader, som är och har varit en väldigt lugn och lättsam valp. Harmony har vi fått för våra synders skull säger Rolf med illa dold förtjusning. Och jag har nog aldrig sett honom skämma bort någon så fort hihihi. Han älskar valpar/hundar med attityd och de får gärna ha mycket motor. Ja hon är härlig lilla Harmony, men det är inte fel med lugna valpar heller smiley.

Nu har hon fått komma in till småvalparna som hunnit bli 4 veckor. Blackandtanvalpen Iris som förmodligen ska stanna hos oss får nog fullt upp med att hänga med på Harmonys upptåg framöver. Här kommer lite bilder på valparna…….
Nyäten och blöt i ansiktet av mjölk…..mätt och nöjd

Kramizar tills nästa gång