Det har varit mycket ett tag nu. Vi har sålt vårt lilla krypin på Värmdö och Rolf har grejat med mäklare, köpare, flyttbestyr, kontrakt och allt som hör till när man säljer. Vi har bara haft fastigheten drygt två. Vi skaffade det för att komma närmare vår dotter med sambo, samt att ha ett miljöombyte för oss och alla hundarna. Vi har trivts jättebra där men alltmer började det kännas lite tokigt att åka förbi Sollentuna (där dotter med sambo bor) genom trafik och hamna på ”fel sida” om stan. Nu börjar den roliga sysselsättningen att kolla på Hemnet igen för att leta efter nåt nytt, på rätt sida smiley. Hur stugan/torpet/huset ska se ut är inte fastställt men kravet är enskilt läge…….skönt för både oss och framförallt vofsingarna.

Valparna mår toppen och lever ett bekymmerslöst liv. Vi har en skön harmonisk flock för tillfället, inga tikar löper……harmoni. I-kullen har redan hunnit bli 6 veckor. Knubbiga och goa är de. Charmdroppens Indigo Bear är otingad…….den tilltänkta familjen som eventuellt skulle köpa honom fick problem.
Här är han……vi kallar honom Teddy för han är som en teddybjörn.
Teddygodingen
Teddy igen
De sex yngsta i nuvarande flock….Gilda 7 månader, Harmony 11 veckor, Iris+Molly+Nalle+Teddy 6 veckor
Kram, Kram