Idag har lilla Harmony fått sin 12-veckorsvaccination. Samtidigt kollades hjärtat på våra unga killar Bowi som är drygt tre år och Dick som precis fyllt två år. Deras hjärtan klappade så fint så nu har de färska UA-intyg.

Nu kommer hösten sakta krypande och vi har redan tänt en brasa i öppna spisen två dagar i rad. Känns lite konstigt faktiskt…..lite vemodigt. I slutet av september ska det installeras bergvärme i huset…..då blir det nog rörigt med alla hundarna….tar ca en vecka tror jag. Då hade det varit skönt om dogsen och jag hade haft Värmdö att åka till smileysmiley.

Småvalparna har nu blivit sju veckor och nya ägarna längtar nog efter sina små juveler. Teddybjörnen heter numera Alvin och har hittat ett jättefint hem som han ska flytta till när han blivit åtta veckor. Flera gånger om dan vistas de ute och då går det undan……oj vad snabba de är. Våra andra vofsingar leker med de små och det är härligt att titta på.

Iris och Chanel, yngst och äldst i flocken……
Hanarna Nalle och Alvin
Kram Kram