Ja, nu har valparna i I-kullen hämtats av förväntansfulla nya mattar och hussar. Jag har fått rapporter om att alla har skött sig så här långt. Alla verkar trygga, orädda och harmoniska och det värmer förståss smiley. Det är med blandade känslor man lämnar ifrån sig de små bebisarna……men de positiva tankarna överväger. Det är lite skönt att lämna över ansvaret för de små som man bara haft till låns. Och trots att man oftast minns och pratar om de mysiga, gosiga stunderna man har med valparna, så är det en hel del jobb också. Några nya valpar planeras inte hos oss på cirka ett halvår. Någon egentlig semester blir det ju inte ändå……..vi har ju sparat lilla Iris från denna kullen och Harmony från förra kullen. Det skiljer ca 5 veckor mellan dem och det ska bli så roligt att se dem växa upp tillsammans. Följa deras utveckling och jämföra lite smiley.

Här kommer några bilder på Iris…….
Och avslutningsvis en bild på kompisen Harmony också
Kram