Nu var det ett tag sedan som jag bloggade. Det beror inte på att inget har hänt hos Charmdroppens utan mer på att vi inga valpar har för tillfället. Då har man liksom inte pushen från valpspekulanterna att lägga ut söta valpbilder smiley.
I måndags packade vi återigen husbilen full med alla dogsen för att åka och titta på fritidshus. Vi hade gjort upp med olika mäklare om att få förhandsvisningar. Och tänk så skönt det är att komma till något ställe och bara känna……JAaaaa, här kommer hundarna och vi att trivas när vi behöver miljöombyte och komma närmare dotter med sambo. Snabba ryck och affären gjordes upp under veckan trots att det blev budgivning. Tillträde om 1,5 vecka…..jättekul.

I lördags var vi med familjen Warg och valparna Texas, Alvin, Harmony, Iris och Gilda på Högemoen och grillade korv. Jättemysigt var det och riktigt spännande att se hur valparna reagerade. Lite förvånade blev vi nog när milda Iris plötsligt tog för sig och la Alvin på rygg. Hon blev lite för tuff, tyckte jag. Harmony däremot, som är ganska kaxig hemma var lite mer försiktig i ”nya” gruppen. Tyvärr hade vi ingen kamera med…..Rolf tog några bilder med iPhonen men det blev bara ett enda sudd. Valparna var ju inte stilla en enda stund heller. Väl hemma igen var våra telningar helt slut och sov sååååå gott länge.

Tog några bilder nu på morgonen på lite inomhusbus……ganska suddiga de med, tagna med ipaden. Nästa gång får det bli lite finare kamerabilder 😀.
Kramizar