Ja, nu har halva december passerat och med stormsteg närmar vi oss jul.

Vi har haft en ganska turbulent november och december, både upp och nedgångar. I förra inlägget berättade jag ju om Chanel som vi miste så chockartat……vi saknar henne. Hon var drottningen på Skäret….den självklara ledaren i hundflocken. Det verkar inte som om nån av de andra dogsen vill ta över den rollen, utan de nöjer sig med oss tvåbenta ledare. Vi fick ett kort från veterinärkliniken som vi var hos två gånger med Chanel. I guldskrift stod det…..Vi tänker på Er !…..det värmde.

Hemma på Skäret har vi fått bergvärme installerad och det var inte så lätt precis. Kallt har det varit, diverse hantverkare har vi haft hos oss och vi är väl fortfarande inte helt nöjda.
Desto trevligare har det varit att jobba i det nya fritidshuset. Vi lämnade alla möbler i det hus vi sålde så Ikea och andra möbelhus har fått många besök.
Mäklarens bild av huset…..
Det är en gammal del i huset och en nybyggd del som inte var riktigt klar. Det är dock fullt modernt så det vi jobbat med har varit kul, diverse målningsarbeten, lite snickeriarbeten och möblering. Kul att ta ut svängarna lite när det är ett fritidshus. Eftersom vi sällan reser bort numera, så tyckte jag t.ex. att det var kul att sätta upp en fototapet i sovrummet föreställande New York smileyknäppt men kul…..supernöjd

Vi har haft en välbehövlig paus från valpkullar. Men nu börjar det spira en längtan igen……..tittar på gamla valpbilder och njuter av andras valpkullar på Facebook. Hoppas på att Zally kommer löpa i början av nästa år och äntligen, äntligen är vår norske gutt Chase då fyra år.
Zally

Zallys dotter Gilda, nu 11 månader

Ja, det skulle vara kul med lite rubybebisar igen😘.

Sen vill vi alla på Charmdroppens önska er en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!

Kram