Ja nu har julen passerat och snart hela december. Jag älskar våren och sommaren så då ser man framåt med tillförsikt. Men jag måste medge att jag blev väldigt glad när det kom snö också i mellandagarna. Hundarna gillade det också och det blir så mycket lättare för oss mattar och hussar när dogsen kan hålla sig rena.
Äntligen lite snö på Skäret……..

Vi har haft våra nära och kära hos oss under jul, barn och barnbarn……kortare och längre stunder och det har varit uppskattat.

Vår dotter med sambo går i väntans tider och det har varit mycket fokus på det smiley. Bland annat skulle det tas graviditetsbilder. Kompisen och duktiga fotografen Sophia kom hem till oss och i fem (5!!!) timmar planerades, fotograferades och skrattades det. Herregud……som vi skrattade!!! Det skulle fotograferas inomhus och utomhus…..det skulle bytas kläder och det skulle bytas poser och ställningar och bakgrunden var förståss viktig. Det ska göras en liten bok av de bästa bilderna som Sophia tog. Mellan skrattattackerna hann jag också ta några bilder och har nu fått tillåtelse av dottern att lägga ut några här i min blogg.
Erica och Marcus på vår båtbrygga
Erica och Marcus på snöklädd soffa….
Huvaligen……kallt….brrrr…..men jag stod beredd med ytterkläderna
Erica på västra altanen med Karlstad i bakgrunden…..
Många inomhusbilder blev det också……
Ett format hjärta på magen får avsluta bildsviten……Lycka och kärlek till er Erica och Marcus och den lilla/lille i magen smiley

Sen fick det bli lite hundbilder också förståss……
Småtjejerna Gilda, Harmony och Iris…….nästan samma storlek på dem nu. Gilda är ju mycket äldre (11 månader) men hon är en liten tjej på ca 6 kg.

Gott Nytt År önskar vi alla på Charmdroppens