Idag säger vi HIPPHIPPHURRA för vår Charmina som fyller sex år!!!
Charmina är hos sin älskade bonusfamilj idag (som så ofta annars). Det har jag väl berättat om tidigare vilken fantastisk extrafamilj som ett par av våra hundar har. Där har de det nog allra bäst med mycket uppmärksamhet från extramatte, extrahusse, ungdomsmatte x 2 och gammelmatte smiley.

Vi har fått en del förfrågningar på blenheimvalpar, men jag har svarat att vi inte planerar någon blenheimparning under våren, utan fokuserar på rubykullar………men…….
Charmina fyller ju sex idag och vi vill gärna ta en kull till på henne, två löpchanser kvar innan sju år. Dessutom är Charmina lurig med dolda löpningar. Så, vad jag vill säga är att vi kollar hjärtat snart igen och om allt är okej med det och att hon för övrigt känns pigg och stark så försöker vi få till en kärleksdate vid nästa löp iallafall.

Vi har fortsatt snö och det uppskattas av de flesta av hundarna……njaaa……vi har väl några soffpotatisar också som trivs bra framför TV:n. Tittar bedjande på mig och undrar när vi ska gå in igen smiley. Här kommer lite bilder……
Kramizar