Ja, då är vi hemma igen efter att ha varit i stugan i Hjälsta ett par veckor. Vi trivs jättebra i nya stugan…..läget är bra också med tanke på närheten till Stockholm, hundutställningar och förståss till dottern med familj. Inga grannar nära, bara kossor smiley. Hundarna har inte riktigt vant sig med dessa stora djur än, utan försöker väl skälla ”bort” dem. Ibland kan kossorna bara stå stilla och blänga på de små dogsen, men oftast travar de längre bort i kohagen som är riktigt stor. Då blir vofsingarna nöjda och stolta (tror jag)……de har ju lyckats med att skrämmas. Rolf har stängslat in hela tomten…..vissa sträckor är provisoriskt inhägnade med nät och ska senare bytas ut mot grindar och staket. Vi har jobbat en del inomhus och vi har eldat pinnar, grenar och skräp utomhus. Sen har vi också hunnit med Sollentunautställningen och SCKCS Cavaliersällskapets Årsmöte i Upplands Väsby. Och framförallt har vi hälsat på lilla Novalie med föräldrar ett par gånger och de har också besökt oss.
Lilla Novalie sover gott i värmen framför brasan
Lilla Raringen smiley

Men nu är vi som sagt hemma igen. Isen ligger kvar utanför tomten men snart så hoppas jag att den försvinner. Just den här tiden då man inte vet om den håller är lite läskig……jag har stor respekt för tunn is.
Lite snö är det kvar på tomten men snart försvinner nog det med. Längtar efter våren nu, men gillar inte när det är blött och hundarna blir lortiga. Allt blir så mycket jobbigare då.
Idag fick kameran följa med ut och det blev lite bilder på rufsiga, halvlortiga vofsingar…….men oj vad jag älskar dem. Ibland är de nästan vackrare naturella också, tycker jag.

Ha det så bra
Kram