I fredags var vi på Värmlands Kennelklubbs Årsmöte. Det är första gången vi varit med där och det var överraskande mycket folk.
Championatplaketter delades ut till ägarna av hundar (alla raser) som år 2015 blev Champions.
Vi var där för att SEUCH Charmdroppens Bow Bells ”Bowi” har lyckats så bra i utställningsringarna. Han är efter SEUCH Clopsville Baileys och SEUCH Vouges Charmian.
Denna bild på Bowi gillar jag och det var den som vi skickade in till VKK och som sen visades på stor skärmbild när vi fick hämta Championatplaketten, blommor och torkad kyckling (till hund). Det kändes lite högtidligt faktiskt.
Hann inte med foto då Bowi var aktuell, denna bild har jag ”lånat” från VKK:s facebooksida.
Championatplaketter till ägare av hundar i Grupp 9 Sällskapshundar.

Vi har också hunnit med träffa lilla Novalie med föräldrar och även vår son Joachim (som bor i Göteborg), så här kommer lite bebisbilder.
Stolt morfar
Stolt morbror Joachim
Rart!

Sen har vi fortsatt tagit ner träd och eldat skräp. Vi saknar dock vår kärra som vi hade behövt för att lasta ved. Rolf hade vår bil med kärra parkerad, när han blev påkörd av annan bil med släpkärra. Bilen har varit inlämnad och blivit fixad men kärran har vi inte fått tillbaka än och vet inte om den klassas som skrot.

Veckan efter Påsk ska vi få täljstenskamin installerad är det meningen. Då åker nog Rolf ensam till Hjälsta så hantverkarna slipper ha en hel flock hundar runt benen smiley. Och sen ska han på styrelsemöte i Cavaliersällskapet. Det är mycket nu hahaha!

Själv kommer jag förhoppningsvis gå in i en ”valpbubbla” snart, hoppas jag. Så ni som undrar, Zally mår bara bra och vi håller tummarna för ett litet gäng goa puppisar vecka 15.
Zally har lovat oss det smiley

Kramizar