Det är inte alltid ”gulligull” i hundflockslivet! Just nu har vi flera löptikar och galna hanhundar. Den i vanliga fall så lugna, harmoniska och välbalanserade flocken är som förbytt. Chase som brukar gråta ett par dagar om nån höglöper, gråter mest hela tiden nu. Hanarna är lite oense om vem som ”äger” vilken tik, men Chase bestämmer (tror han iallafall). Tikarna tror att tikar som inte löper, ändå löper och det är ett förfärligt nosande i varandras bakar smiley. Och vi tvåbenta ägnar oss åt avstängningar och allmänt logistiktänk. Vem ska gå ut på baksidan, vem ska vara med i allrummet och dylikt.
Riktigt såhär körigt var det längesen vi hade.

Men, min man som älskar utmaningar och är en sann problemlösare brukar fixa till det så vi får åtminstone ett organiserat kaos.

Känner ni exempelvis några fler knäppisar som campar på egna uppfarten?!?. Vi gör det nu…….synd bara att det har regnat i flera dagar hahaha.
Rolf och ett par löptikar sover i husbilen. Dick sover med mig. De andra hanarna sover i gästrummet och övriga tikar sover i sitt ordinarie sovrum. Ja, ja, det går det med, men tur det inte är för all framtid smiley.

Och för er som undrar……..Zally mår toppen. Men hon är verkligen inte tjock och det borde hon vara nu med en knapp vecka kvar till tänkt valpning. Ju fler kullar man får, ju mer erfarenhet man skaffat sig, desto nervösare blir man, tycker jag. Vi hoppas iallafall fortfarande att Zally gömmer ett par godingar i lilla magen. Om en vecka vet vi nog.
Håll tummarna!!

Kram till nästa gång