Idag vill alla vi på Charmdroppens ropa HIPPHIPPHURRA till C-kullen som fyller 3 år!!!
Mamma Charmina som nu hunnit bli drygt 6 år hälsar till alla sina fem barn i sin första kull.
Mamma Charmina (Knattings Up-To-Date)

Sen måste jag tyvärr meddela att Zally lurat oss……..hon har inga valpar i magen. Ja, hon gick tom, så blir det ibland, men oj så besviken man blir. Man bygger upp så mycket förväntningar……hoppas…..letar efter tecken……Tyckte att vi hade så fina parningar så jag trodde direkt att hon var dräktig, men….men.
Jag är också så ledsen för er skull som väntat länge, framförallt ni som bestämt er för att det är just vår kennel som ni vill ha valp ifrån. Ni vet vilka ni är.
Till er andra som glatt letar vidare…..jag är säker på att ni hittar er älskling och jag hjälper gärna till genom att rekommendera andra kennlar.

Chakira löper just nu, men tyvärr lite för tidigt så hon får inte paras denna gången. Enligt SKK:s regler ska tiken vila ett år mellan parningslöpen och nu har det bara gått cirka 11 månader. Vi har emellertid nyligen parat två andra tikar, men denna gången ligger jag lite lågt innan jag tror att de är dräktiga smiley. Information om det kommer senare.

Nu till det härliga vädret. Dogsen och vi njuter i fulla drag. Imorse tog jag med kameran under vår lilla morgonrunda på tomten. Så här kommer en massa bilder……
Vår yngsta flockmedlem Iris 8,5 månader
Harmony 9,5 månader
Cherry, snart 7 år
Lilla Iris igen, hon räds inte vatten
Blöt och rufsig Bowi, men ack så vacker ändå
Lilla Gilda i förgrunden
Bowi, Gilda och Iris
Dick, Bowi och Iris
Harmony, Gilda och Bowi
Chase och Gilda
Chase
Harmony
Bowi var en riktig spejare denna morgonen
Lilla Gilda
Och vår norske gutt Chase igen

Ha det gott med soliga härliga vårdagar!!