Vi är i fritidshuset några dagar.
Ibland slappar vi så här, men oftast springer vi ute och kollar på alla konstigheter, t.ex. kossor. Tomten är ju numera inhägnad, men vi har några uppfinningsrika fyrbenta som vid ett par gånger hittat ställen där man kan gräva sig ut. Det är alltid en speciell hund, Bowi (Rolfs hund smiley) som går i bräschen för dessa rymningsutflykter. Igår var en sådan dag och han fick med sig Dick. Rolf ropade efter de olydiga, men de drog som en avlöning. Plötsligt befann de sig mitt i en hop av nyfikna kossor som bildade en ring kring dem. Hahaha, då var de inte lika tuffa våra dogs, de blev väldigt låga i kroppen och kröp. De ville mer än gärna komma tillbaka till den trygga tomten.

Ja, det blev ju tyvärr inga valpar efter Zally…..trist, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Igår tog jag några bilder av hennes dotter Gilda som nu hunnit bli 15 månader. Det är en riktig goding…….
Gilda skickar en speciell hälsning till Greta smiley

Men, vi har parat våra två tikar Cherry och Charmina för 2-3 veckor sedan.
Här en äldre bild på Cherry och Charmina

Cherry parades för drygt tre veckor sedan och igår mådde hon riktigt illa och kunde inte behålla maten. Tänk att man kan bli så glad då……ett dräktighetstecken. Men denna gången är jag inte lika svanshög. Vid Zallys parning var jag ju övertygad om att hon hade tagit sig redan då hon parades. Nu är jag lite mer försiktig, Cherry är snart sju år och det är hennes sista parning.

Vår fina Cherry är Svensk Utställningschampion och hon är parad med vår fina norska gutt Chase också han Svensk Utställningschampion.
SEUCH Liljeskogens Lotus Charmer
Nytagen bild på goa Chase

Vi har också parat vår blenheimflicka Charmina för två veckor sedan. Några tecken på dräktighet kan inte skönjas än……men vi hoppas förståss.
Nytagen bild på Knattings Up-To-Date

Hon är parad med vår Bowi. Eventuella valpar blir nog riktigt busiga ”extra allt”. Charmina kan klättra över staket.
Även han är Svensk Utställningschampion
SEUCH Charmdroppens Bow Bells

Så nu får vi hålla tummarna igen!!

Kramizar