I söndags hade vi en härlig cavalierträff i Mariebergsskogen. Vi hade byggt upp en valphage där godingar under 1 år var välkomna. Denna gången var det mest juniorer i åldern 9-11 månader som var med, men en liten Igor 15 veckor underhöll oss tvåbenta och fyrbenta också smiley. Jättekul!! De vuxna hundarna tog en promenad i vacker miljö och sen fikade vi alla tillsammans.
De vuxna hundarna med ägare.
Valparna med dess ägare
Valpbus
Våra småtjejer Harmony och Iris spanar efter en närgången skata utanför valphagen
En syskonbild på Harmony, Texas och Sussie, 11 månader
En syskonbild på Iris och Alvin.

Ja, det var en härlig träff och tur med vädret hade vi också.

Det är många som frågar hur det ser ut på valpfronten framöver. Tyvärr verkar det som om även Cherry går tom (det går inte bra nu), men vi gläds över att Charmina är dräktig. Så vecka 23 hoppas vi på Blenheimkull.

Kramizar