Japp smiley
Idag är valparna redan 3 veckor och jag har fotat dem en massa. Oj, vilken tid det tog……framförallt att gå igenom alla bilderna. Men nu är det gjort och jag hoppas att det kan glädja några kommande valpköpare.

Valparna har växt, framförallt har Hane1 och Hane3 dragit iväg, de kan konsten att förse sig när mjölkbaren är öppen. Tik1 väger minst, hon är en riktig slarvmaja när hon ska äta. Glad och ivrig, men vill prova flera olika tuttar innan hon fastnar för den som hon tycker är bäst. Men då kommer ju en av pansarvagnarna och tar just den tutten, så då får hon leta efter en ny. Jaja, hon är ju inte så liten ändå, väger idag 592 gram. Hane3 som numera väger mest har kommit upp i 908 gram. Jag tycker lite synd om mamma Charmina nu för jag tror inte de är så varsamma med henne när de ska äta och de är ju faktiskt 6 stycken.
Här ligger de då på rad, från vänster till höger, Tik1, Tik2, Hane3, Hane2, Hane1 och Tik3. Jag ska nog börja ge dem lite smakprov på köttfärs och uppblött foder till veckan för att hjälpa mamma Charmina. Under veckan har valparna med mamma avmaskats (dag 19), sen avmaskar vi vecka 5 och 7.
Vår lilla kärlekshög smiley. De har börjat busa lite lätt med varandra och då låter de så härligt……ska väl föreställa lite morrande.
Alla igen. Men nu kommer de individuella bilderna nedan. Det blir mycket ansiktsbilder och några av valparna är lite blöta. Det lite brunrosa i ansiktet är efter tikens mjölk och försvinner sen när de börjar äta vanlig mat. Vi börjar med Hane1 med det officiella namnet Charmdroppens James Lover….
Sen kommer Hane2 med det officiella namnet Charmdroppens Jamie Star
Hane 3 nedan med namnet Charmdroppens Jacob Dessert
Och sen är det tikarnas tur. Först ut, Tik1 med namnet Charmdroppens Joline Amour
Tik 2 nedan har det officiella namnet Charmdroppens Joy Beauty
Och slutligen Tik3, Charmdroppens Juni Girl
Puh, måååånga bilder blev det denna gång.

Hoppas ni får en Trevlig Helg Alla Vänner