Nu har vi soliga, härliga sommardagar igen. Vi tvåbenta och fyrbenta njuter i fulla drag. Vi är så priviligerade att vi bor vid Vänern och de vofsingar som vill bada kan bara slänga sig i och ta en liten simtur. Sen får man förståss ha överseende med att de sen rullar sig i en rabatt för att sedan torka av sig på dynorna i utemöblerna. Varje dag är jag så tacksam att vi får bo som vi gör, nyper mig i armen och undrar om jag drömmer. Några har undrat om vi ska sälja vårt ställe i Värmland när vi skaffat en mindre fastighet några mil från Stockholm, men nejdå…….detta är vårt paradis.

Släktingar och vänner kommer på besök och snart kommer det valpintressenter också smiley. Valparna är idag 4 veckor, men det blir bara lite allmänna bilder nu i bloggen på små och stora vofsingar och små och stora människor smiley. Håll tillgodo…….
Våra hundar trivs bättre hemma än på hundutställning. Just nu är Rolf emellertid till Tvååker och har med sig ett par hundar, men det är nog mest min man som tycker det är kul att komma ut lite och vara social smiley

Bebisarna får inte vara ute än, men det har hänt mycket senaste veckan. De vaggar runt i valprummet och låter som undulater när mamma Charmina närmar sig. De har fått lite smakportioner av halvfast föda också…..gott, gott, men inget slår mammas mjölk just nu.

Kramizar från Stora och Små på Skäret