Idag är det fredag och valparna är redan 7 veckor. Under senaste veckan har de varit ute mycket under dagarna och det har de verkligen gillat. De är orädda och trygga i olika miljöer, vilket känns viktigt när man lämnar över dem till sina nya familjer. De har också träffat våra större hundar lite mer nu, men man får vara försiktig så de inte blir omkullsprungna. Vissa av våra äldre hundar är ganska ointresserade av jobbiga valpar, men sen har vi några som verkligen älskar att leka med de små. Allra snällaste och gosigaste extramamman är vår ruby Gilda.

Jag har som vanligt fotat en del under veckan och nu lägger jag in en del bilder här. Hoppas ni som tingat valp känner igen era egna telningar. Är det någon specifik bild som ni undrar över får ni gärna fråga…….

Mamma Charmina övervakar de små och hon tycker nog att de blivit lite för modiga och tuffa, tror jag.
Gilda och Chicco
Mamma Charmina och Samba (?)
Jamie
Chicco
Lite samma stil på stor och liten……
Jacob har hittat ett löv…..
I utehagen….
Elsa
Jamie
Gruppbild
Elsa
När matte behöver lugn och ro en stund så blir vi förpassade till valprummet men……då skriker vi i falsett…..SLÄPP UT OSS!!!
Ha en Trevlig Helg