När vi levererat fyra valpar så tog vi med oss de andra till Hjälsta och där levererade vi den femte valpen. Vi har fått toppenköpare så det känns så bra. Hoppas nu bara att valparna sköter sig och att det inte blir alltför arbetssamt för de nya ägarna. Vi sparade lilla Joline i flocken och hon anpassar sig lätt till nya miljöer, tycker jag.

Att komma till Hjälsta igen kändes som lite semester. Rolf har varit där en gång, men jag har inte varit där någon gång under vår ”valptid”. I tisdags var vi (Rolf, jag och Joline) till Dalarö också och träffade dotter Erica med familj och vår son Joachim. Erica & Co hade sin båt där så vi träffades i en gästhamn. Vi hade lyckats pricka in värsta blåsdagen så nån båttur var inte att tänka på. Det gungade rejält ändå och jag mådde faktiskt lite illa. Höjden av klenhet kanske att inte må bra, fast man inte lämnade hamnen hahaha. Vi har ju själva haft båt i många år när barnen var små och kuskat runt på semestrar, men då var det lugnt från illamående. Några bilder blev det inte, men trevligt att träffas iallafall smiley.

I Hjälsta har vi ingen riktig trädgård, det är vildvuxet och ”rufsigt” och ska så förbli faktiskt. En gång i tiden har det nog varit riktigt fint med perenner insprängda i bergsskrevor och en del rabatter också, men det är inget som vi kan eller vill upprätthålla. Men det blir mycket fröställningar och annat som fastnar i hundarnas pälsar. Mindre bra förståss, men det får vi stå ut med. Roligt har de och mycket bus blir det.

Juniorerna Iris och Harmony jagar fjärilar mest hela tiden…….full sysselsättning
Gilda tar sig an Joline och leker med henne, ibland varsamt och ibland lite väl vilt. Gilda är ”extramamman”, passar så bra eftersom riktiga mamma Charmina har fått semester efter sin fina valpskötsel och är hos sin ”extrafamilj” nu.

Jodå, Iris kan också leka ”tafatt” med lillvalpen. Överhuvudtaget verkar alla våra andra dogs gilla Joline.
I dalgången
Chase, han har en tjock päls som det kan fastna mycket i, men av nån anledning är det lätt att sköta hans fina glansiga päls. Det är man tacksam för.
Chakira, hon har också tjock päls och den är betydligt jobbigare att sköta än den som Chase har. Faktum är att jag på senare tid försökt tunna ur den lite (med förhoppning att det inte syns, tycker ju de är finast naturella).
Cherry
Dick, Chakira och Chase
Harmony
Dick, vår otroligt snälle lillkille
Bowi, vår ”pratiga” lite vildare mellankille. När han vill ta en femminuters rymningstur så säger han till Dick att gräva nånstans så de kommer utanför staketet. Sen springer de runt inhägnaden på utsidan och vill in igen.
Cherry softar
Zally
Ser nästan ut som en parning hihihi, men det är Dick och Chase…..
Gilda
Och så måste det blir en del Jolinebilder också förståss…..
Joline hälsar till sina syskon.

Kramizar från oss på Charmdroppens