Nuvarande vecka är allt annat än lugn. Tre löptikar gör att logistiktänket med alla avgränsningar och uppdelningar av flocken måste beaktas. Ibland undrar man varför man blev så förtjust i hanar så man ville ha in dem i gänget smiley. Vi trippar lite på tå, både tikar och hanar kan vara lite kinkiga, det osar liksom testosteron i luften hahaha. Under såna här veckor blir vi lite osociala och ibland annars också förresten. Jag får ofta dåligt samvete för att jag inte hinner/kan följa med ut och luncha med mina gamla arbetskamrater (ett stående inslag en gång per månad). Dåligt samvete för att vi inte kan följa med på Cavalierpromenaderna eller andra aktiviteter. Dåligt samvete för att vi inte alltid hinner ta emot besök från vänner, bekanta och valpköpare. Dåligt samvete för att vi inte kan vara hundvakter/pensionat då valpköpare ska ut och resa. Ja, listan kan göras lång…….men hoppas ni förstår.

Idag tog jag iallafall fram kameran för jag ville ta några naturella stående bilder på Dick. Det passade så bra för Rolf packade bilen, han skulle åka till tippen och hundarna blev väldigt uppmärksamma och sträckte upp sig för de hoppades på en längre biltur, tror jag.

Den här bilden blev jag nöjd med på Godingen Dick.
Våra tre killar, Bowi, Chase och Dick
Uppifrån Chase, Cherry och Gilda (barnbarn till Cherry)
Hmmmm, en Röding som tänker smyga in i bilen
Stående bild på IrisMormor Cherry.
Iris har fyllt 1 år.
Gilda är en riktig linslus
Får vi åka med, eller hur blir det….Dick, Gilda och Iris
Dick och Chase
Bowi kisar mot solen som visar sig ibland
Cherry (främst) och Dick, mor och son
Dick och Bowi
Lilla Joline (busfian)
Cherry 7 år
Harmony 1 år
Harmony har sitt andra löp nu så hon får inte vara med hanarna
Jaja, den ställningen var ju lite konstig……..men dynans snören som bara hänger där och dinglar är ju intressanta
Chase

Kramizar