Vi reser en hel del nu, ibland är vi hemma på Skäret och ibland är det Hjälsta som gäller, ibland utställningsresor och ibland andra resor smiley. När vi har valpar är vi ju lite mer låsta så det gäller att passa på när vi inte har någon kull. Jag följer dock inte med till Eslöv som det var tänkt, eftersom vi fick en löptik och vill inte utsätta hundarna (eller oss) för campinglivet då.

I lördags var vi barnvakt till lilla söta Novalie. Det var första gången som hon var helt separerad från Erica så jag tror att hennes päron var lite nervösa. Men vi hade fått en skriftlig instruktionslista och allt gick strålande.
Lilla godingen som nästan alltid skrattar och är allmänt förnöjd. Även natten gick bra och hon blev så nöjd då hon fick bröstmjölk, fast i flaska.
Morfar Rolf, linslusen Gilda och lilla Novalie

Nu är vi hemma och hundarna gillar att växla mellan boendena (tror jag) och studsar runt på klipporna. Så här kommer lite bilder som vanligt…….
Cherry 7 år, såååå älskad…..inte ungdomssöt längre, men väl erfarenhetsvacker…..om ni förstår vad jag menar smiley. Hon har aldrig varit sjuk vår äldsta ruby, så skönt när det är så och hoppas det fortsätter så länge till.
Chakira 5,5 år……så lättsam…..hon bara är…..
Lilla Joline 12 veckor har varit till veterinären för vaccination under veckan…..inte ett pip. Denna Goding har fler namn, t.ex. Skitunge (förlåt) och fröken Smalrumpa (för hon har det just nu).
Gilda och Joline leker så bra ihop
Gilda med grodstil
Joline spanar….
Småtjejerna Harmony och Iris
Fyra småtjejer bakifrån……alla fyra färgerna
Det fläktar på Chakira
Småtjejerna igen
Gilda, Harmony och Iris
Halvsyskonen Harmony och Joline
Chakira <3 bär du på en hemlighet?
Harmony ska med husse till Eslöv för att ställas andra dagen. Hon har verkligen ”växt till sig”. Tidigare var hon tunn och inte särskilt matglad, men husse handmatar henne och det har gett resultat.
Bus mellan Iris och Joline
Dotter Zally 4 år (visar sina fina vita tänder) och mamma Cherry.
Kramizar