Vi har varit i Hjälsta under veckan som gått. Vi hoppas ju och tror att det blir valpar om två veckor och då dröjer det ett tag innan jag kan åka dit igen. Rolf får åka ensam och se till stugan…….njaaa inte helt ensam, han kan ju ta med sig en halv flock smiley.
Fyra träd har tagits ner denna gången, ris har eldats och ved har staplats.
Två gruslass har vi tagit emot…….det behövs mer, men åkeriet hade inte tid så det får bli senare.
Utemöblerna har ställts undan och det känns lite vemodigt. Men hösten kan vara vacker och bladen på lönnarna färgas så fint.

Men det är inte lika roligt att vandra bland löv inomhus. Hur mycket vi än dammsuger så knastrar det under fötterna. Våra hundar är ju oftast lösa och vandrar ut och in hur många gånger som helst under dagarna.
Svit på Harmony i lövhögarna

I lördags så smet fyra av hundarna in i kohagen. Herregud så de såg ut efteråt!!! Nån kaktusliknande blomma hade de rullat sig i och det tog timmar att reda ut och även saxen kom fram faktiskt. De fyra busfröna var Bowi och Dick (förståss), Iris som gärna sticker med killarna på äventyr men även Gilda och det var förvånande.

Det är oftast Dick som gräver……

Nu är det som sagt snart dags för valpning……..
Valprummet behöver fräschas upp lite så idag har vi börjat med att måla om det vita golvet. Det blir grått istället.
Vi ska dela av rummet lite också så tikarna får varsitt krypin. Chakira och Zally gillar varandra och kan säkert samsas om rummet, men jag vill kunna stänga mellan dem till att börja med.
Valplåda nr 2 har också fått uppfräschning med färg

Ska bli så spännande…….undrar vem som föder först…….???
Jag gissar på Zally

Lilla Joline är 4 månader idag
Kramizar