Ibland går glädje och sorg hand i hand. Vår tik Chakira fick 3 fina valpar, men tyvärr har 1 somnat in. Det är ju inte helt ovanligt att sånt händer de första dygnen, men vi har varit tämligen förskonade tidigare. Man blir väldigt ledsen, men man får fokusera på de som är kvar och inte fastna i grubblande. Tyvärr hade vi redan lovat bort honom också. Så dumt……jag som alltid säger att ingen är tingad innan vi träffat familjen, men denna gång frångick vi principen. De två kvarvarande är också bortlovade, men då till tidigare valpköpare, så det är ju annorlunda.

Här kommer lite bilder på de två juvelerna. De är jämnstora, väger 220 gram och är jätteduktiga på att dia.

Valpar ligger ofta så här, använder varandra som huvudkudde…..så mysigt
Prinsessan
Prinsen
Ni som väntar på bilder på Zallys kull får ge er till tåls. Jag lovar fota dem och lägga ut inom några dagar. De är ju 5 st så det tar lite längre tid.

Till dess kan ni ju få njuta av ett gruppfoto……
Ha en bra dag

Kramizar