Idag är bebisarna 1 vecka gamla. Jag lovade i förra blogginlägget att fota Zallys små, så nedan kommer en liten bildserie. De kallas Hane Grön, Tik Röd, Hane Ljusblå, Tik Rosa och Tik Lila. Den sistnämnda är störst i dagsläget och väger 330 gram, minst är Hane Ljusblå som väger 190 gram. Han är nog piggast……paddlar på och förflyttar sig väldigt snabbt. De största ligger mest som paddor och sover och förbrukar inte lika mycket energi som den lille lätta smiley. Egentligen är det inte så mycket att se när de bara är sju dygn…..ögon och öron har inte öppnats än. Nosarna är inte helt fyllda med svart. De kommande veckorna kommer de utvecklas mycket. Men eftersom vi tar emot valptittarbesök först då valparna är äldre än fyra veckor, så kan det ju ändå vara ett sätt att följa de små genom bilder.

Vi börjar med Hane Grön
Sen kommer Tik Röd nedan
Lillprinsen Hane Ljusblå
Tik Rosa nedan
Och sist men inte minst (nej störst) Tik Lila
Mamma Zally är jätteduktig med sina puppisar, hon putsar och tvättar dem och ger mat.
Rolf och jag sover varannan natt i valprummet så vi är lite trötta, men vad gör det. Vad kan vara härligare än att ha ett gäng valpar?
Hela Zallygänget
Kram Kram