I vårt hem huserar många bortskämda hundar. Rolf och jag är deras betjänter…..vi servar med det mesta smiley. Hela tiden tänker vi på att de ska vara nöjda, alla ska få egentid och känna av vår kärlek. Tror att det är många som tycker att vi går till överdrift, men det är så här vi vill ha det.
Igår var Rolf på Cavaliersällskapets styrelsemöte och jag och dogsen var ensamma hemma. då fick man stå på tå hela tiden……tikarna i valprummet ville ha sällskap och tyckte gott att jag kunde serva om nån liten hade förirrat sig och pep. De andra hundarna ville också ha sällskap och omvårdnad. Det är vid sådana tillfällen man inser hur tacksam man är för att man i vanliga fall är två som hjälps åt.

Annars har vi börjat hämta oss från sömnlöshet nu när valparna har passerat 1 vecka. Nu har vi tänkt sova på nätterna framöver. Det är lugnt i båda valplådorna. Vi har fortfarande stängt mellan tikarna på nätterna. Zally sover med sina innerst i rummet och ibland tycker hon nog att hon vill ha större rum…..
Zally bakom avstängningen…….medan Chakira är fullt nöjd med sina två juveler så tycker Zally att hon ska ta hand om dem också trots att hon har fem egna.
Chakiras två sötisar
härligt väder har vi haft några dagar….
Dick…..undrar om han fattar att han nyss blivit pappa…..näeee, inte troligt
Samma pinne vill vi ha….
Avslutar med en bild på Iris (nybliven storasyster) tagen för några veckor sen…..
Kramizar