Livet löper på här hos Charmdroppens kennel. Veckorna går fort och om ett par dagar är Chakiras och Zallys kullar redan sex veckor. Tiden går fort för oss, men kanske inte för valpköparna som räknar ner smiley. Alla sju har nu hittat sina framtida hem och det känns jättebra. Nu återstår att pussla ihop alla hämttider. Valparna ska veterinärbesiktigas, vaccineras och chipas 14/12 och dagen efter börjar de första familjerna att hämta sina Juveler.

Alla små äter duktigt och de två kullarna samsas gott ihop. Lite kan man se olika personligheter, men jag försöker att inte ge dem ”skarpa” egenskaper för då är det så lätt att fastna i det och bara se det man vill se. T.ex. lugn är alltid lugn, bråkig är alltid bråkig o.s.v. Just nu när jag skriver, sitter jag bredvid valphagen och ser att alla är vakna, pigga, livliga, busiga……de leker med leksaker och med varandra.
Puss, puss genom gallret. De stora vofsingarna är snälla och goa med de små.
Vi sover mycket också….gärna i en enda stor hög
Matdags……..de ställer upp sig så fint, som en sol (till att börja med iaf hihihi)
Och en liten tupplur på maten. Lilla Frida är mätt och belåten.

Och så har vi ju lite stora och halvstora Godingar i vår flock också. De har också fastnat på några bilder……
Utomhusbus
Inne i hundarnas friggebod……det vankas godis från husse
Iris med tillfällig ”snusmun”. Det är bara hon och hennes mamma som drar upp ena mungipan ibland, ser så kul ut.
Älskade gutten Chase och vi övriga på Charmdroppens önskar er en bra dag!