Nu har Godingarna i Zallys och Chakiras kullar passerat 6 veckor och det är fantastiskt kul att studera dem. Här kommer lite närbilder på var och en så valpköparna har nåt att njuta av.

Först ut är Ruben i Zallys kull. Det är stora hanen med grönt band som heter Charmdroppens Louis Riel i stamtavlan. Han kommer att hamna i Vetlanda
Sen har vi fyra bilder på Zelda (rött band) som hamnar i Kalmartrakten. Hon heter Charmdroppens Lady Penzance i stamtavlan.
Näst på tur lillkillen med ljusblått band. Hans smeknamn är Dino och han ska flytta till Västerås. I stamtavlan heter han Charmdroppens Little Rambler.
Så har vi Idas lilla Frida (rosa band) som i stamtavlan heter Charmdroppens Louise Odier. Hennes nya familj bor på Flatön (Orust).
Sist men inte minst Chanel (lila band) med stamtavlenamn Charmdroppens Louise Bugnet. Hon ska till Båstad där bland annat hennes morbror Louis väntar på henne.
Sen har vi några bilder på Chakiras två telningar…..
Lilla Greta ska till Arvika där Rut finns som också kommer från vår kennel, Hennes officiella namn är Charmdroppens Kindly Diamond.
Och killen i Chakiras kull ska till Kungsbacka och får där träffa sin halvbror Ludwig. Stamtavlenamnet är Charmdroppens Kind-Hearted King.
Igår hade valparna besök av uppfödarkollegan Maria och hon placerade sig genast i valphagen….hihihi
Ha en bra söndag!!