Tiden går snabbt när man har roligt smiley. Snart kommer valparna att lämna oss, en efter en. Vi (Rolf och jag) har alltid dubbla känslor när man ska ta farväl av de små, men mestadels känns det positivt. De nya familjerna har ju så mycket större möjlighet att ta väl hand om just sin egen lilla telning, än vi har framöver. Det är ganska mycket jobb med sju valpar som snart blir åtta veckor. Två gånger per dag tar vi ut dem även om det är skitväder som nu. Första passet är klockan 06.00 på morgonen. De nya ägarna har ju möjlighet att bära ut sina godingar, men vi försöker få dem att springa ut själva eftersom de är så många. En av Zallys tikar vill dock bli buren (och då blir hon det), Greta däremot springer ut först….sen springer hon fram och tillbaka tills alla är ute hihihi.
De har sina färgade halsband på sig, men de syns inte så bra då de har fått ganska mycket päls nu. Här är det iallafall Dino.
Idag fick vi lite hjälp av Gilda att hålla ordning på de små.
Chakiras son och Gilda
Frida
Dino är ute och spatserar
Minikonferens
Zelda
Ett försök till gruppfoto misslyckas….hahaha
Vaddå….Dino vill….och även Chanel, men de andra ställer ju inte upp….
Och här sitter Ruben så fint…..men tittar mer på husse än mig
Zelda
Greta hinner man nästan inte få med på bild för hon är ett riktigt yrväder smiley. Stackars nya matte…..hon får nog ett digert jobb att hålla rätt på henne. Det var vågat sagt av mig hihihi……tänk om hon inte blir hämtad. Tur att jag känner nya matte väl och vet att hon inte har något emot fart och fläkt.
Så här trött kan man bli efter utevistelsen. Goa Chanel vilar huvudet på ett gosedjur.
Fortsatt Trevlig Helg