All försäljning av valpar är avslutad för denna gången. Många undrar ändå eftersom vi fortfarande visar valpbilder av senaste kullen. Fyra sålda och tre kvar…..så ska vi ha det ett tag iallafall. Vi har också fått många förfrågningar den senaste tiden om vi väntar valpar till våren. Som det ser ut nu så planerar vi inga kullar förrrän tidigast hösten 2017.

Valparna och de vuxna trivs bra tillsammans allihop. Det känns så skönt när man har en harmonisk flock, ingen löper och allt är lugnt och gott, men också busigt när man har små yrväder som är nyfikna och vill leka med allt och alla.

Vi har inte haft mycket snö i Värmland denna vinter, men häromdagen snöade det lite och det var spännande för de små.
Harmony tyckte att snön var härlig, men lite för blöt (tror jag)

Dick
Ser lite frusen ut….
Gott att komma in igen när man är blöt, tycker Melba
Vårt rubygäng
Idag har vi försökt oss på lite stående bilder på Marcel. Trots att han är norsk/svensk så har han fått ett franskt smeknamn (det finns en anledning till det smiley).
Sen fick det bli några ansiktsbilder på Mango. Han har ett uttryck som tilltalar mig.
Nä, nu leker vi istället
Kramizar till nästa gång