Nu har vi tre småttingar Melba, Mango och Marcel ”lånat” mattes blogg så vi kan berätta själva smiley. Fast egentligen är det jag Melba som tar till orda.
Syrran Lili som bor hos Maria på Dreamchic ville ha besök av oss igår. Jättekul, tyckte vi och vi kände oss riktigt laddade.
Mindre kul var väl att matte envisades med att klä oss i vintertäcken. Det brukar vi ju aldrig ha för vi springer och håller oss varma, men matte sa att det var lite kallt i bilen. Nåväl det fick väl gå…….
Jag, Melba har ett rött täcke….
Här är jag fortfarande hemma på gårdsplanen……

Sen åkte vi de få milen till Lili (och Maria, Jamaica, Cayenne).
Lili (som slapp ha kläder på sig) blev jätteglad av att se oss. Hon blev glad av att se vår matte och husse också som hon inte sett på nästan fyra veckor. Vi inledde besöket med att busa en massa i Lilis trädgård. Matte blev dock lite förvånad över vårt beteende. Marcel som är ganska lugn hemma ville bestämma över Lili. Lite löjligt kan ju tyckas eftersom det var på Lilis hemmaplan och då är det väl hon som ska bestämma. Vi var ju bara gäster.
De flesta utomhusbilderna som matte tog var på Lili och Marcel, men de blev suddiga för de var ju aldrig stilla.
Mango var lite mer stilla…..
Både vår matte/husse och Lilis matte hade nog tänkt sig att vi skulle kissa ute, men det hade vi ju inte riktigt tid med. Själv brukar jag, Melba normalt göra så att jag leker ute, håller mig och rusar in och kissar inne i värmen. Det verkar dock som om det inte är så populärt……husse säger att mina bröder är duktigare, att de fattar bättre hur det ska gå till. Pyttsan, detta har ju inget med intelligens att göra…….det är ju bara varmare och skönare att göra ifrån sig inne.
Det var gott att komma in och sitta i Marias knä….
Lili hade leksaker också som vi fick låna…….här har jag hittat en boll
Leksakslådan var intressant, här en liten dragkamp
Hela gänget
Marcel och Lili. Vänner här, men Lili visade lite temperament och sa ifrån till Marcel att här inne är det hon som bestämmer. Jag tycker det var bra att brorsan fick en tillsägelse. Sen blev han from som ett lamm, precis som han är hemma hihihi.
Marcel
Maria älskar syrran Lili
Mango
Marcel
Marcel igen

Mango och Lili fann varandra och medan jag och Marcel blev lite trötta så fortsatte de att leka en lång stund…..
Men sen kom Maria på att det skulle tas gruppfoton på oss fyra……hihihi, då ställde vi till det, för vi vill inte vara fina samtidigt. Kul att lattja lite…..
Bara jag Melba…….kan för övrigt nämna i sammanhanget att jag var väldigt skötsam hos Lili. Matte säger annars då och då att jag är väldigt vild, den sidan visade jag inte nu smiley .
Sen kom våra mattar på att bara syrran Lili och brorsan Mango skulle fotas ihop, bara för att de är så lika. Lite löjligt, tycker jag.
en bild på hela gänget som tröttnat……

Sen åkte vi hem igen till Hammarö……men vi vill gärna träffa syrran snart igen smiley

Kram från smågänget